Előfizetői tartalom

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország - Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye

Portfolio
A Magyar Honvédség 44 új harckocsi és 24 új önjáró löveg beszerzését jelentette be tegnap. Az erről szóló tudósításokból nem derült ki, a Leopard 2 harckocsik közül melyik sorozat modelljeit szerezzük be. A harckocsikat szállító cég közleményében azonban már szerepel: a legmodernebb, legutolsó sorozat modelljei, a Leopard 2 A7+ harckocsik gyarapítják a honvédség fegyverarzenálját. Mindezen túl 12 használt Leopard 2-es (A4-es) harckocsit kiképzési célból szerzünk be a cégtől.

Mi sem hittük volna, de a Magyar Honvédség a német Krauss-Maffei Wegmann által gyártott legmodernebb harckocsikból, a Leopard 2 A7+ modellekből vásárol 44 darabot, illetve 24 Panzerhaubitze 2000-es önjáró löveget is beszerzünk. Ráadásul további 12 darab használt Leopard 2-es A4-es modellt is beszerzünk a cégtől, melyeket a kiképzési célokra használunk. A Leopard 2-eseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés