Előfizetői tartalom

A Vodafone tulajdonába került a UPC

Portfolio
Sikeresen lezárult a Vodafone Csoport és a Liberty Global közötti tranzakció, melynek köszönhetően a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató mostantól egy cégcsoportként közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait, hozzájárulva ezáltal Magyarország digitális fejlődéséhez. A Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket pedig változatlanul, az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálja ki.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 A hazai vállalatok kerülnek terítékre a Hiventures - Portfolio konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország ezután közösen fejleszti majd gigabit képes mobil és vezetékes hálózatát és szolgáltatásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés