Előfizetői tartalom

A legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio 2019-ben is: itt a lista

Portfolio
A tizenkettedik alkalommal megrendezett Biztosítás 2019 konferenciával vette kezdetét a Portfolio idei tavaszi konferenciaszezonja, mely három hónapon át kínál a szakmai közönség számára egyedülálló rendezvényeket, ezúttal is országszerte. Egy cikkben bemutatjuk a következő három hónapban várható 15 eseményt, hogy az érdeklődők már most beírhassák a naptárukba.

Múlt héten indult el a Portfolio Csoport 2019-es tavaszi konferenciaszezonja a nagy hagyományokkal bíró Biztosítás 2019 című rendezvénnyel, valamint a vadonatúj, de hatalmas érdeklődést vonzó Budapest PropTech Forum 2019 konferenciával. Ez még csak a kezdet, látva a Portfolio Konferencia oldalán meghirdetett események sorát. A következő szűk három hónapban összesen 15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés