Előfizetői tartalom

A mai szakadás után holnap ki sem nyitnak az amerikai részvénypiacok

Portfolio
Holnap, azaz szerdán temetik el George H. W. Busht, így a megemlékezés miatt elrendelt nemzeti gyásznapon az amerikai részvénypiacok ki sem nyitnak, míg a kötvénypiacokon várhatóan korlátozott lesz a kereskedési aktivitás - mutat rá körképében a Marketwatch. Utoljára közel 12 éve, Gerald Ford volt elnök halálakor volt hasonló okokból kereskedési szünet az Egyesült Államokban.

A CME határidős tőzsdén a kamat, futures és opciós piaci fizikai kötésekre szintén nem lesz mód, csak az elektronikus ügyletkötési platform üzemel majd, míg az energia- és fémpiacon zavartalanul folyik majd a kereskedés.Kapcsolódó cikkünk2018.12.02Trump gyásznapot hirdetett - Több amerikai tőzsde zárva lesz jövő szerdán2018.12.01Elhunyt George H.W. Bush volt amerikai elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés