Előfizetői tartalom

Akko Invest: végéhez közelít a vállalat átvilágítása

Portfolio
A végéhez közelít az AKKO Invest működésének átvizsgálása és az ezzel kapcsolatos átmeneti időszak. Ezzel kapcsolatban fontos lépésnek tekinthető a Magyar Nemzeti Bank által lezárt vizsgálat, mely a társaság korábbi menedzsmentje által végrehajtott részvényvisszavásárlási program szabályszerűségét vizsgálta és a céggel szemben folytatott piacifelügyeleti eljárást intézkedés alkalmazása nélkül lezárta.

A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett AKKO Invest igazgatósága az elmúlt hónapokban szakértők bevonásával végzi a korábbi nevén Plotinus működésének átvizsgálását. Az AKKO menedzsmentjének célja, hogy az átmeneti időszakot követően már kizárólag arra koncentráljon, hogy vagyonkezelési tevékenységével a lehető legnagyobb értéket teremtse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés