FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Alaptőkeemelésről határozott az Est Media

Portfolio
Csütörtökön alaptőkeemelésről határozott az Est Media, miután a társaság csődegyezségi megállapodására igennel szavazó hitelezők 27,09 millió forintos követelésállományát részvénykibocsátással rendezi a cég. Ennek következtében a társaság igazgatósága a vállalat 52,3 millió forintos alaptőkéjét új, 0,78 forintos névértékű Est Media részvények zártkörű forgalomba hozatalával, 27,09 millió forint névértéken és kibocsátási értéken, teljes egészében nem pénzbeli hozzájárulás ellenében 79,41 millió forintra emeli fel.

Alaptőkeemelésről határozott az Est MediaAz Est Media csütörtökön úgy határozott, hogy a társaság csődegyezségi megállapodására igennel szavazó hitelezők 27 099 348,12 forintos követelésállományát részvénykibocsátással rendezi. Az Est Media igazgatósága tovább vizsgálja a kérdést, hogy a csődegyezségi megállapodás ellen szavazó és a csődegyezségi tárgyaláson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés