Előfizetői tartalom

Alaptőkét emelhet a Cyberg - Készülnek a BÉT Xtend piacára

Portfolio
Hamarosan új magyar startup érkezik a BÉT Xtend piacára, a Cyberg Corp. ezzel párhuzamosan a társaság alaptőkéjének felemeléséről határozhat majd, amennyiben a vállalat igazgatótanácsa jóváhagyja a tervezett tőkeemelést, az Xtend piacon a társaság részvényeivel való kereskedés megkezdésére már a megemelt alaptőkével kerül majd sor.

Újabb magyar startup jelenik meg a BÉT Xtend piacán, a digitális megoldásokra nagyban támaszkodó "Kajahu" éttermet működtető Cyberg Corp. (Cybergastro) részvényeit október 19-én regisztrálta a BÉT a kis-és középvállalatokat célzó Xtend piacon. A Cyberg Corp Nyrt. igazgatótanácsának november 7-i ülésén a BÉT honlapján ma közzétett tájékoztatás szerint a Cybergastro...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés