Előfizetői tartalom

Aldi áruházakkal bővíti kiskereskedelmi portfólióját az Appeninn

Portfolio
Az Appeninn szerdán bejelentette, hogy 513 millió forintért megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant, mindemellett szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon, a három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az Aldi-val. A miskolci, felépítménnyel bíró ingatlan mintegy félmilliárd forintos vételárát az Appeninn Holding már kifizette, itt az Aldi saját beruházásban építi át az ingatlant, majd veszi bérbe az Appeninn projektcégétől.

A 18 SPAR üzlet megvásárlása után az Appeninn Holding ma bejelentette, hogy 513 millió forintos vételáron megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant. Emellett szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon. A három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az Aldi-val. A jelenleg különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés