Előfizetői tartalom

Alkatrészprobléma miatt emelkedhet a Volvo teherautók károsanyag-kibocsátása

Portfolio
A Volvo mai bejelentése szerint a társaság teherautóiban katalizátor problémái miatt megnövekedhet a károsanyag-kibocsátás, a probléma megoldása pedig jelentős többletterhet jelent a cégnek, bár a Volvo egyelőre nem tervez visszahívásokat. A bejelentést követően hatalmasat esett az árfolyam, bár a Volvo részvényei a kereskedés második felében a korábbi esés jelentős részét ledolgozták.

A Volvo kedden bejelentette, hogy a társaság által gyártott teherautókban a károsanyag-kibocsátást szabályozó alkatrész a tervezettnél gyorsabb ütemben használódhat el, amelynek következtében a járművek károsanyag-kibocsátása meghaladhatja az előírt határértéket. A társaság szerint a probléma az európai és az észak-amerikai piacra szállított járműveket érintheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés