Előfizetői tartalom

Állami ingyenmilliókkal lehet Magyarországon Teslákat venni

Portfolio
Orbán Viktor február 10-i évértékelőjében az intézkedések között azt is bejelentette, hogy a nagycsaládosok hétszemélyes újautó vásárlásához 2,5 millió forintos állami támogatást kapnak. A bejelentést követően közel 50 autómodellt gyűjtöttünk össze, amely részt vehet a programban, később 59-re bővítettük a listán szereplő autók számát, és úgy tűnik, hogy most Teslák is felkerülnek a listára. Ha jól értelmezzük az eddig megjelent javaslatokat, akkor úgy tűnik, hogy a hamarosan megnyíló hazai Tesla-szalonban kapható, 7 személyes Tesla Model X megvásárlásához is kapnak állami támogatást a nagycsaládosok.

Tesla-szalon nyílik BudapestenMa érkezett a bejelentés, hogy hamarosan Tesla-szalon nyílik Budapesten. A szalon a Petőfi-híd pesti hídfőjénél lehet (az Universal Leasing Kft. a 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 3. szám alatt található). Tesztvezetésre már most jelentkezhet az, aki már rendelkezik Model 3 rendelési számmal. Az Index szerint jó eséllyel a szalon mellett később...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés