Előfizetői tartalom

Amerikai terjeszkedésre kap dollármilliókat a magyar sikersztori

Portfolio
Az OTP és az Eximbank tulajdonában álló PortfoLion Regionális Magántőke Alap 5 millió dolláros befektetést biztosít a Starschema Kft. részére. A budapesti székhelyű IT cég a jelentős tőkeinjekciót elsősorban üzleti tevékenységének kiszélesítésére és nemzetközi terjeszkedésre, ezen belül is főként észak-amerikai jelenlétének megerősítésére fordítja - áll a cég közleményében.

A nagy big data kezelésével és elemzésével foglalkozó cég árbevétele tavaly meghaladta a 2,3 milliárd forintot, ami 20 százalékkal több a 2016-os értékhez képest. A foglalkoztatottainak száma az egy évvel ezelőtti 150-ről 180-ra nőtt, ezeket az adatokat figyelembe véve a Starschema jelenleg hazánk piacvezető big data és üzleti intelligencia szolgáltatásokat nyújtó vállalkozása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés