Előfizetői tartalom

Apadó veszteség a Masterplastnál

Portfolio
Közzétette a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó eredményeit a Masterplast, a társaság legnagyobb piacain javult az iparági környezet, a teljes forgalom azonban így is kismértékű visszaesést mutatott. Az EBITDA enyhén emelkedett, az adózott veszteség csökkent az egy évvel korábbi szinthez képest. Az új szerbiai beruházás halad, a tervek szerint idén nyáron indulhat meg a termelés.

Tegnap tőzsdezárást követően tette közzé a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó eredmény beszámolóját a Masterplast, melyben árbevételének 2 százalékos csökkenéséről számolt be. A nem stratégiai gyártási alapanyag forgalmat kiszűrve viszont 10 százalékos növekedés volt tapasztalható. A társaság az időszak során a főbb piacai közül Magyarországon, Romániában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés