Előfizetői tartalom

Arany és olaj kereskedési szeminárium MA

Portfolio
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak, vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol arany vételén érdemes gondolkodni? Meddig emelkedik az olaj árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, díjmentes szemináriumunk a neked szóló rendezvény.

Az arany az egyik legősibb értékmérő és felhalmozási eszköz, mely az elmúlt évezredekben jelentősen befolyásolta a társadalmi változásokat. Az arany mágikus szerepe napjainkban sem csökkent, továbbra is a vagyon, a gazdagság szimbóluma, valamint kincsképző funkciója is megmaradt. Jelentkezés a díjmentes előadásra Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés