Előfizetői tartalom

25 éve indult az Opel Magyarországon

Portfolio
A gyártás beindulása ugyan később kezdődött, de az operatív működést 1991 januárjában kezdte meg a GM magyarországi leányvállalata, akkor egy 5-6 fős irodával Budaörsön. Mára nem csak az országban történő gyártást és forgalmazást, hanem a régió számos országában folyó tevékenységet koordinálja a továbbra is Budaörsön működő iroda.

Most ünnepli 25 éves születésnapját az Opel Magyarország, a cégeket - a gyárat és a kereskedelmi vállalatot - 1991 januárjában jegyezték be hivatalosan és akkor írta alá az Opel a márkakereskedői szerződést első tíz partnerével. Az évfordulón Koncz Gábor ügyvezető igazgató a következőket mondta: Büszkék vagyunk arra, hogy az Opel illetve anyacége, a General Motors...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés