A BMW debreceni gyárát nem érintik a német autóipar problémái

MTI
2019. május 16. 13:45  english version   
nyomtatás
 
A kormány is reagált a héten nagy port kavart német lapértesülésekre, miszerint a Mercedes és a BMW jegelheti magyarországi bővítési terveit.

Kereskedés BMW-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Egy felvetésre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette, hogy a BMW tájékoztatása szerint a német autóipar visszaesése semmilyen formában nem érinti a cég debreceni beruházását.

A Mercedes közben halasztja a kecskeméti gyár bővítését:

2019.05.15 09:45 Felfüggesztették a kecskeméti Mercedes-gyár építését

Kérdésre közölte azt is, az első negyedéves növekedési adat biztató abból a szempontból, hogy tartható lesz a kormány éves növekedési prognózisa.

A tárcavezető beszélt a gazdaságvédelmi akciótervről is:

2019.05.16 11:09 Heteken belül jön a kormány új programja

És a Brüsszellel folytatott tárgyalásokról a babaváró hitel kapcsán:

2019.05.16 11:15 Brüsszel a szavát adta: jöhet a babaváró hitel

A BMW debreceni gyárát nem érintik a német autóipar problémái

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019.május 16-án. Kép és címlapkép forrása: MTI/Máthé Zoltán

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium