Előfizetői tartalom

A Tesla tényleg mindent felforgat, ha ennek a fele valóra válik

A Morgan Stanleynél mertek nagyot álmodni, előrukkoltak egy olyan elemzéssel, amely szerint a világ autóipar gyökeres változás előtt áll, aminek a nagy nyertese a Tesla lehet. Az elektromosautó-gyártónak ugyanis mindenképpen be kell törnie az applikáció alapú, igény szerinti, közösségi járműmegosztás piacára, ha hű akar maradni legfontosabb célkitűzéséhez. Az új üzlettel ráadásul egy rakás pénzt kereshetnek, aminek hála, a cég részvényesei is kaszálhatnak. A dolognak azért vannak szépséghibái, de a felvetés annyira időszerű és előremutató, hogy muszáj vele foglalkozni.

Minden megváltozhatA Morgan Stanley autóiparra szakosodott elemzői csapata vett egy nagy levegőt és megosztotta a világgal a szektorral kapcsolatos várakozásait. Ez önmagában még nem nagy szenzáció, hiszen erről szól részben az elemzők munkája, a rendelkezésre álló információkból következtetéseket vonnak le a jövőre vonatkozóan. A Morgan Stanleynél viszont egy kicsit elrugaszkodtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés