Előfizetői tartalom

Akár háromszor ennyit is érhet a Volkswagen

Portfolio
A Volkswagen-botrány kirobbanása óta záporoznak az elemzői célárak és ajánlások a vállalat részvényeire vonatkozóan. Most ezeket gyűjtöttük össze, az eredmény egészen elképesztő lett. Több befektető annak ellenére sem változtatott érdemben a célárán, hogy a mostani események akár több évnyi profitját is elvihetik a Volkswagennek.

Miért aggódik most a legtöbb elemző?A Volkswagen-csoportról egyértelműen bebizonyosodott, hogy csalt az EPA tesztjei során. Ez pedig súlyos büntetést (csak az USA-ban 15,9 milliárd eurót, világviszonylatban pedig ennél is többet) vonhat maga után, illetve számolni kell a visszahívás költségeivel, bírságokkal, peres költségekkel és az esetleges kártérítésekkel is. A kezdeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés