Előfizetői tartalom

Az Audi-sztrájk új helyzetet teremtett - Csak két napig volt elég a béremelés

Portfolio
Szerdán véget ért az Audi-sztrájk, amelynek eredményeként a dolgozóknak sikerült kiharcolniuk számos egyéb követelésük mellett a 18%-os, de minimum 75 ezer forintos béremelést. A megállapodás új helyzetet teremtett számos beszállítónál, ahol a korábbi béremelésnek csak addig örültek a dolgozók, amíg nem tudták, hogy milyen alkut kötöttek az Audinál - írja a Kisalföld.

A lap elsősorban a német vállalat beszállítóit, illetve a régió iparának ismert kis- és középvállalkozóit kereste meg, hogy megtudja, mit kezdenek ők az Audi által teremtett helyzettel.Két napig elégedettek voltak a dolgozóim a kilencszázalékos béremelésükkel; aztán jött az Audi-béralku - idézte a Kisalföld az egyik megkérdezettet. Nem véletlen tehát, hogy a kapott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés