Előfizetői tartalom

Beszólt a Daimler-vezér a Volkswagennek

MTI
|
Portfolio
Éles kritikával illette a dízelbotrány miatt a Volkswagen vállalati kultúráját a Daimler vezérigazgatója egy csütörtöki berlini eseményen. A szokatlan eset éppen aznap történt, amikor a francia Renault autógyártónál házkutatást tartottak a hatóságok, a részvényárfolyam pedig a mélybe zuhant. Csütörtök este megszólalt a Renault, cáfolva azt, hogy érintett lenne a csalási botrányban.

"Nálunk ilyesmi nem történhetne" Dieter Zetsche, csütörtökön a Daimler újévi fogadásán Berlinben kijelentette, hogy bár nem szokása a versenytársakat bírálni, a Volkswagen-botrány esetében azonban ettől nem tud eltekinteni, mivel az az egész autóipart hírbe hozta.Meggyőződésem, hogy ha nálunk állt volna elő valami hasonló ötlettel egy munkatárs, azt nagyon hamar lehűtötte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés