Előfizetői tartalom

Ezekkel is lehet számolni

Portfolio
Értékes eszközhöz jutottak azok a nyolcadik kerületi óvodák és bölcsődék, melyek az Egy Csepp Figyelem Alapítvány diabétesz oktató programjában vettek részt. Az átadási ünnepségen azok a pedagógusok vehettek át egy-egy laptopot az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a magyarországi Bosch csoport felajánlásából, amelyek küzdenek a diszkrimináció ellen, és felkészültek arra, hogy cukorbeteg gyerekeket is ellássanak.

Magyarországon ma gyakran előfordul, hogy nem veszik fel a diabéteszes gyerekeket az óvodába, mert nincsenek felkészülve az ellátásukra, ezért indította el két évvel ezelőtt ingyenes oktatását az alapítvány pedagógusok számára. Informatikai támogatást kaptak azok a józsefvárosi óvodák és bölcsődék, melyek részesei voltak az Egy Csepp Figyelem Alapítvány "Belevalók"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés