Előfizetői tartalom

Újabb házkutatás a Volkswagennél

Portfolio
A francia rendőrség és a Környezetvédelmi és Közegészségügyi Hatóság emberei pénteken jártak a Villers-Cotteretsben található központban, ahol számítógépeket és iratokat foglaltak le. A Volkswagen helyi szóvivője megerősítette, hogy valóban házkutatást tartottak náluk és jelezte: mindenben együttműködnek a hatóságokkal.

Franciaországban több mint 946 ezer olyan járművet helyeztek forgalomba, amelyet a botrányban érintett EA 189-es motorcsalád valamelyik tagjával szereltek. A francia környezetvédelmi miniszter, Ségolène Royal korábban bejelentette, hogy a következő 5 évben leépítik a dízelautók állami támogatásait és kilátásba helyezte, hogy visszaveszik a korábbi ösztönzőket a Volkswagen-csoporttól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés