Előfizetői tartalom

Világi Oszkár: nem az elektromos autó hozza majd az áttörést

Portfolio
Világi Oszkár, a Mol-Csoport igazgtaóságának tagja és a Slovnaft vezérigazgatója szerint pár év, és jelentős változások jönnek majd: ilyen lesz az, hogy az emberek többet fognak fizetni azért, hogy szolgáltatást kapjanak és kevesebbet azért, hogy birtokoljanak. Az InfoRádió Aréna műsorában kitért arra is, hogy nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban.

Világi Oszkár szerint nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban, hanem a hibrid autók gyártása. A műsorban kitért arra is, hogy új üzemanyag után is kutatnak majd cégek, ami lehet, hogy nem az elektromos áram lesz. Szerinte problémás az elektromos autók kapcsán az, hogy töltésük hosszadalmas és bonyolult, egy töltéssel pedig nem tudnak túl nagy távolságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés