Előfizetői tartalom

Az Airbus helikopteralkatrész-gyárat épít Gyulán

Portfolio
A magyar kormány és az Airbus Helicopters bejelentette, hogy egy helikopteralkatrész-gyárat fognak felépíteni Gyulán, zöldmezős beruházás keretében. A gyulai üzemben helikopterek dinamikus rendszereihez szükséges precíziós alkatrészeket fognak előállítani az Airbus termékválasztékába tartozó összes helikoptertípus számára, a gyártás várhatóan 2021-ben indul el.

Az Airbus Helicopters és a magyar kormány ma bejelentette, hogy a Békés megyei Gyulát választották ki egy új repülőipari beruházás helyszínéül. A kelet-magyarországi városban egy helikopteralkatrész-gyárat fognak felépíteni zöldmezős beruházás keretében, amely Magyarország repülőipari fejlesztésének legfontosabb helyszíne lesz a jövőben. A hírt Bruno Even, az Airbus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés