FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Végre elmagyarázták Trumpnak, hogy az alapvető összefüggéseket sem érti

Portfolio
Ígéretet tett Donald Trump arra, hogy támogatja az Apple-t a kereskedelmi háborúban, miután felvilágosították arról, hogy a kínai importvám negatívan érinti a Kínában gyártó Apple-t, miközben az amerikai technológiai óriás legnagyobb riválisa, a Dél-Koreában gyártó Samsung vámok nélkül szállíthatja termékeit az Egyesült Államokba.

Donald Trump elmesélte, hogy a napokban az Apple vezérigazgatója, Tim Cook az aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a belengetett vámoknak milyen hatása lesz a termékeire, elsősorban azokra, amelyeket Kínában gyártanak. Márpedig ott folyik a cég legfontosabb terméke, az iPhone összeszerelése is. Különösen annak fényében rossz hír az Apple-nek a kínai importvám, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés