Előfizetői tartalom

Az AutoWallis bekerülhet a BUX-indexbe

Portfolio
Bekerülhetnek az AutoWallis részvényei a BUX-indexbe, miután a társaság számítása szerint teljesültek az ehhez szükséges feltételek. Ezzel a lépéssel a Budapesti Értéktőzsde autóipari vállalatának részvényei már három indexkosárban szerepelhetnek azt követően, hogy az FTSE Russell beválogatta azokat két részvényindexébe is. Az AutoWallis célja, hogy részvényei következő lépésként bekerüljenek a BÉT Prémium kategóriájába, valamint a bécsi tőzsde által számolt meghatározó régiós indexbe, a CECE-be is.

Bekerülhetnek az AutoWallis részvényei a BUX-indexbe azt követően, hogy a társaság számításai szerint teljesítették a bekerüléshez szükséges feltételeket. A társaság hétfőn benyújtotta az elbíráláshoz szükséges adatokat a Budapesti Értéktőzsdének, melyről a későbbiekben születhet döntés. Székely Gábor, a vállalat befektetési igazgatója elmondta, hogy kalkulációjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés