Előfizetői tartalom

Az Opus is közzétette közgyűlési meghívóját

Portfolio
Az Opus közzétette rendes közgyűlési meghívóját a Budapesti Értéktőzsde oldalán: az eseményre 2019. április 30-án, délelőtt 10:00 órakor kerül sor a vállalat székhelyén: 1062 Budapest, Andrássy út 59.. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy a megismételt közgyűlés 2019. május 14-én délelőtt 10:00 órakor, változatlan napirendi pontokkal, azonos helyszínen kerül megtartásra.

A közgyűlés napirendi pontjai: Döntés a társaság 2018. évre vonatkozó IFRS alapján elkészített konszolidált éves jelentéséről az igazgatóság előterjesztésének, a felügyelőbizottság és auditbizottság véleményének, valamint a könyvvizsgáló nyilatkozatának ismeretében. Döntés a Felelős Társaságirányítási Jelentésről. Döntés az igazgatóság tagjai által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés