Előfizetői tartalom

Csányi az utódlásáról: abszolút nem aggódom, hogy elveszne a cégcsoportom

Portfolio
"Abszolút nem tartok tőle, hogy az a cégcsoport, amit felépítettem, legyen az élelmiszeripar, vagy más terület, az a gyerekeim kezében elveszne" - többek között ezeket mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója ma az Infoádió Aréna című műsorában az utódlásával kapcsolatos témában. Az egyéb témákban mondott fontosabb üzeneteit külön cikkekben írtuk meg:

Kapcsolódó cikkünk2018.04.26Csányi: 5-6 bankot is vehet az OTP (2.)2018.04.26Ezért szállt be Csányi a magánegészségügybeA műsorvezető azon felvezetésére, hogy a következő 10-15 évben átadja az a generáció a stafétát a fiatalabbaknak, akik a rendszerváltás környékétől futtatták fel a vállalkozásaikat, és hogyan lehet ezt jól csinálni, hogy a kapcsolatok és a tudás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés