FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Befektetési ötletek profiktól - Portfolio.hu Tőzsdenap HOLNAP

Portfolio
Érdekli a részvénybefektetés a magyar piacon? Kíváncsi arra, hogy mit gondolnak a cégvezetők és elemzők az OTP-ről? Ha igen, a Portfolio.hu által rendezett Tőzsdenap Önnek szól. A Tőzsdenapon 14 meghatározó tőzsdei cég vezetőjétől és top elemzőktől tájékozódhat a Budapesti Értéktőzsde aktualitásairól, a részvénypiacon várható jövőbeni folyamatokról.

A rendezvény támogatói jóvoltából a Tőzsdenapon 14,750 Ft + ÁFA részvételi díj ellenében első kézből kaphat tájékoztatást a világ tőkepiacain és a pesti börzén zajló folyamatokról, és ezek fényében hasznos segítséget kap befektetői döntése meghozatalához. Támogatóink: RÉSZLETES INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS A résztvevőknek büféebédet, a szünetekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés