Bemutatta a hajtogatható okostelefont a Samsung

2018. november 7. 21:20    
nyomtatás
 
Bemutatta régóta várt hajtogatható telefonját a Samsung, bár egyelőre csak a fejlesztőknek a San Franciso-i konferenciáján és még nem lehet tudni, hogy mikorra tervezi a termékbevezetést a dél-koreai mobilóriás.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A hajtogatható telefonnal együtt a hajlítható képernyő technológiáját is bemutatta a Samsung, ami azért fontos, mivel nem csak okostelefonokat gyárt, de van kijelzőket gyártó részlege is a konglomerátumnak. A cél az a hajtogatható készülékkel, hogy a felhasználók olyan komplex munkát is tudjanak vele végezni, mint a táblagépekkel vagy a laptopokkal, de egy sokkal kompaktabb készüléket adjanak a felhasználók kezébe.
Azért a fejlesztői konferenciára időzítették a bemutatót, hogy a fejlesztések megkezdődhessenek és várja a visszajelzéseket a technológiával kapcsolatban. Az Android operációs rendszeren dolgozó egyik mérnök arra számít, hogy a jövő év elején dobja piacra a Samsung a hajlítható telefont.

(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Kapacitásbővítés a Gramex Drinks-nél! (x)

Egyedülálló beruházás az aszeptikus üdítőitalok gyártásában. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium