Előfizetői tartalom

Berlinben betiltják a világ legnagyobb startupját

Portfolio
Hamburg karakán példáját követve, de egy másik, mondvacsináltnak tűnő indokkal betiltják az Uber taxiszolgáltatást Berlinben is - számolt be a Financial Times. Az amerikai cég értékét több mint 18 milliárd dollárra (4000 milliárd forint) taksálják, így ez a világ legnagyobb startupja, a taxisok lobbija azonban már másodszor tett keresztbe nekik a németeknél.

Jelentős piacoktól esik el az Uber azzal, hogy először júliusban Hamburgban, most pedig Berlinben is betiltják az alkalmazásuk használatát. Azért annyira nem kell félteni a céget, így is 36 ország több mint 120 nagyvárosában marad elérhető, de figyelmeztető jelnek is vehetik a két német város lépését.Mi is az az Uber? Az Uber egy amerikai technológiai vállalat, amely egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés