Előfizetői tartalom

Beszállt Vajna a tőzsdébe, kezdődhet az őrület

Portfolio
Limittel emelkedik a mai kereskedésben az Est Media árfolyama, miután kiderült, hogy Andy Vajna cége bevásárolta magát a vállalatba. Ő lehet az a nagybefektető, akire már várt a csődtől épphogy megmenekült vállalat? Néhányan már mindenesetre egy ideje bíznak benne, hogy egy Opushoz és Konzumhoz hasonló sztori kerekedik és lesz valaki, aki megtölti majd tartalommal a "szellemcéget", aminek se profitja, se bevétele és mindössze egyetlen munkavállalója van.

Kilábalás a csődbőlAz Est Media egy szebb napokat is látott médiacég volt, igen komoly médiaportfolióval, a vállalathoz tartoztak az Est-lapok és egy komoly Sziget-részesedés is. Azonban a vállalat túl gyorsan, túl nagyra nőtt, nem tudta finanszírozni az eszközeit, és a bankok is kihátráltak mögüle. Ezért egymás után kénytelen volt megválni portfoliójának elemeitől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés