Előfizetői tartalom

Beszántott LTP, megtízszerezett aranytartalék, összevont Mészáros-cégek

Portfolio
Erős volt a hét hírekben, az elmúlt napokban szántották be a lakás-takarékpénztári rendszert, tízszerezte meg Magyarország az aranytartalékát, jelent meg Andy Vajna a magyar tőzsdén, jelentették be, hogy egyesülnek Mészáros Lőrinc cégei, és megtudtuk, hogy lesz új CSOK és új adócsomag is. Összefoglaltuk a fontosabb eseményeket.

Kivégezték a lakástakarékokatA héten jelentette be a kormány, hogy megszüntetik a lakástakarékokhoz járó állami támogatást, a javaslatot viharos gyorsasággal fogadták el és léptették hatályba. A lépést legelőször a Portfolio Öngondoskodás 2018 konferencián kommentálta a legnagyobb LTP-piaci szereplő, a Fundamenta. Tátrai Bernadett, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. elnök-vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés