Előfizetői tartalom

Beszünteti amerikai hirdetéseit a Turkish Airlines

Portfolio
Folytatódik az USA és Törökország közötti csörte, először a török elnök lebegtette meg, hogy bojkottálni fogja az Egyesült Államokból importált elektronikai termékeket, külön kiemelve az Apple iPhone-ját, majd a Turkish Airlines és a Turk Telekom jelentette be, hogy beszüntetik a hirdetési tevékenységüket az Egyesült Államokban.

Recep Tayyip Erdogan ma meglebegtette, hogy Törökország bojkottálni fogja az Egyesült Államokból importált elektronikai termékeket, miután Amerika gazdasági szankciókat léptetett életbe az országgal szemben, a török elnök külön kiemelte az Apple telefonját, hozzátéve, hogy az iPhone helyett ott van a Samsung, vagy a saját telefongyártóik. Az USA és Törökország közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés