FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

BorsodChem, TVK: Egy kis optimizmus - Javuló fedezeti szintek a vegyiparban

Portfolio
Valószínűleg elégedett vezérigazgatókat láthatnak a szerdán sorra kerülő Portfolio.hu Klub vendégei, mind a TVK, mind a BorsodChem számára kedvező vegyipari marginokat hozott a 4. negyedév, amelyek minden bizonnyal jó profitabilitást eredményeznek mindkét társaság esetében. A TVK-nál a vegyipari benzin csökkenő ára, és a termékárak emelkedése jelentkezett kedvező hatásként, miközben a BorsodChem esetében az MDI esetében jelentősen kitáguló fedezet jelent meg pozitív tényezőként.

Bővebb információ... Tőzsdeklub: Ingyenes regisztráció BorsodChem: MDI-láz. A BorsodChem háza táján megvalósulni látszanak a 3. negyedéves eredmény után felvázolt folyamatok. Az árbevételből nagyjából hasonló aránnyal részesülő izocianátok (MDI, TDI), illetve klór- VCM- PVC termékvonal közül ezúttal az első nyújt jobb teljesítményt. Az alábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés