Előfizetői tartalom

Brókersorrend: a Concorde kirobbanthatatlan az élről

Portfolio
Láthatóan elkezdtek visszatérni a befektetők a nyári szabadságukról, augusztusban forgalomélénkülés volt megfigyelhető júliushoz képest a Budapesti Értéktőzsdén. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy 2017 azonos időszakához képest több mint 10 százalékkos forgalom-visszaesés következett be múlt hónapban. A hazai részvénypiac élénkülésének egyik nagy nyertese a Concorde volt, a szolgáltató bonyolította a legnagyobb forgalmat augusztusban, ezzel továbbra is őrzi piacvezető pozícióját. A brókercégek toplistáján nem sokkal lemaradva ott van a Wood, míg az Erste visszaszerezte harmadik helyét az Equilortól.

A gyenge július után szemmel láthatóan elkezdtek visszatérni a Budapesti Értéktőzsdére a befektetők, a havi duplikált részvényforgalom már 380,4 milliárd forint volt augusztusban, míg egy hónappal korábban ez az érték csupán 338,8 milliárd forint volt. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy 2017 augusztusához képest durván 10 százalékos forgalomcsökkenés volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés