Előfizetői tartalom

Brutális, ijesztő, amit az Amazon csinál

Portfolio
Brutális, amit az Amazon csinál, a cég bevételei még mindig közel 40 százalékkal nőnek, egy negyedév alatt több mint 50 milliárd dollár bevételt termel a cég, ráadásul lassan még értelmezhető profitja is lesz, a második negyedévben ez 2,5 milliárd dollár volt, kétszer akkora, mint amire az elemzők számítottak. Aswath Damodaran szerint félelmetes az Amazon, mint vállalat, már nem is lehet megmondani, pontosan melyik iparágban versenyeznek, a cég gyakorlatilag egy nagy platform, ami képes bármelyik iparágba belépni, és azt átalakítani.

Nagyon erősBrutálisan erős lett a második negyedév az Amazonnál, a bevételek 39 százalékkal 52,9 milliárd dollárra emelkedtek, ennél eddig csak a tavalyi negyedik negyedéves bevétel volt magasabb, de az a karácsonyi szezont is magában foglalja, ami a legerősebb az Amazonnál. A gördülő 12 havi bevétel 208 milliárd dollár, ez is új csúcs. A bevételek 60 százaléka még mindig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés