FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Brutális tömeg, több órás sorban állás és óriási dugó az első indiai Ikeánál

Portfolio
Múlt hét csütörtökön nyitotta meg kapuit az első indiai Ikea, és már rögtön az első nap elképesztő tömeg szállta meg az áruházat. Ezt követően ugyan kicsit lankadt az érdeklődés, a napi 28 ezres átlagos látogatószám így is összejött az első héten. Ekkora embertömeg persze több órás várakozáshoz és óriási káoszhoz vezetett.

Múlt hét csütörtökön nyitotta meg első áruházát Indiában az Ikea. A világ legnagyobb bútor-kiskereskedelmi konszernje már hosszú ideje tervezte debütálását a világ második legnépesebb, egyben leggyorsabban növekvő középosztállyal rendelkező országában, 2006-ban azonban visszakoznia kellett terveitől, mert a külföldi befektetéseket szabályozó törvény nem tette lehetővé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés