Cáfolnak Mészárosék: nem fektetnek be tőzsdei cégbe

2018. január 11. 17:58    
nyomtatás
 
Nem tervezi, hogy bármelyik BÉT-en forgó cégbe befektet a Konzum - tette közzé a cég csütörtök este a tőzsde honlapján. Ezzel vélhetően az utóbbi napok pletykáira reagáltak, melyek további felvásárlásról szóltak.


A közelmúltban különböző fórumokon, eltérő megjelenési módon olyan valótlan feltételezések láttak napvilágot a kibocsátó, illetve a felette irányítást gyakorló befektetői csoport vonatkozásában, amely információk minden alapot nélkülöznek - áll a Konzum közleményében.

A kibocsátó Igazgatósága nem hozott és nem tervez olyan - eddig közzé nem tett - felvásárlási döntéseket, mely alapján a Kibocsátó és a vele összehangoltan eljáró felek befektetnének bármely más a BÉT által működtetett szabályozott piacra bevezetett részvényt kibocsátó gazdasági társaságba


szögezi le a cég.

A jelenlegi rendkívüli tájékoztatás semmilyen kihatással nincs a kibocsátó által korábban közzétett, a kibocsátó célpiacain előirányzott növekedési tervekre. Jelen rendkívüli tájékoztatás kizárólag a Budapesti Értéktőzsdén működő bármely tőzsdei társaság részvényeinek felvásárlására vonatkozó valótlan információkra korlátozódik - zárul a kommüniké.

A rendkívüli közleménnyel valószínűleg a Nordtelekom mai 50%-os árfolyam-emelkedésére reagált a cég, ugyanis a távközlési társaság piacán elterjedt a pletyka, hogy Mészáros Lőrinc következő célpontja lehet a Nordtelekom.

2018.01.11 11:18 Itt az új magyar sztárrészvény! 50% emelkedés csak ma

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium