Előfizetői tartalom

A Ford padlógázzal száguldott Magyarországon

Portfolio
Magyarországon az új személy- és kishaszonjárművek eladása látványosan növekedtek 2018-ban is. A kedvező működési környezet egyik legnagyobb nyertese a Ford volt, amely egyrészt megőrizte második helyét a piacon az autóeladásokban, másrészt ismét piacvezető volt a kishaszonjárművek kategóriájában, így összességében mindenkinél több járművet értékesített tavaly.

Tavaly is látványosan nőtt a magyar autópiacTavaly 136 601 új személyautót adtak el Magyarországon, ami 17,5 százalékkal több, mint amennyit 2017-ben regisztráltak be, ezzel folytatódott az évek óta látható trend, évről-évre egyre több autót adnak el Magyarországon, persze még messze vagyunk a válság előtti, évente több mint 200 ezer darabos eladástól.A legtöbb autót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés