Előfizetői tartalom

A Magyar Közút máris dugókra figyelmeztet - Pedig hol van még a hosszú hétvége

Portfolio
Az Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján már április 18-tól több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, elsősorban a várhatóan megnövekvő nemzetközi forgalom miatt. Az autósok hosszabb menetidőre számíthatnak, aktuális forgalmi helyzetről pedig érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk - figyelmeztet közleményében a Magyar Közút.

Az Útinform szolgálatának eddigi tapasztalatai szerint a belföldi forgalom már április 18-án, csütörtök déltől megerősödhet, tekintettel arra, hogy már április 19-én, Nagypénteken munkaszüneti nap lesz. A nemzetközi átmenő forgalom nagysága szintén április 18-ától növekedhet meg érezhetően. Ráadásul az április 19-ét követő péntek az ortodox húsvét kezdete, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés