Előfizetői tartalom

A Tesla rohamléptekben dolgozza le évszázados hátrányát - Az igazi áttöréshez viszont két dolog még hiányzik (TOP 10 sztori - 7.)

A Teslával őrülten izgalmas éven van túl Elon Musk és csapata, amely során bebizonyították, képesek rohamléptekben ledolgozni évszázados hátrányukat az autógyártásban úgy, hogy a világon elsőként pénzt is keresnek tisztán elektromos autóikkal. Igazi áttöréséről viszont majd csak akkor beszélhetünk, ha valóban sikerül szélesebb tömegek számára is elérhetővé tenniük az elektromos autózást úgy, hogy tartósan nyereséges tud maradni a vállalat. A sokasodó kihívásokat látva bátran kijelenthetjük, alaposan fel van adva a lecke 2019-re is.

Már most borítékoljuk, hogy 2018 egyik legnagyobb járműipari sztorija az lesz, hogy hogyan sikerül a Teslának felfuttatnia a Model 3 gyártását - ezzel a mondattal zártuk a tavalyi TOP10-es sorozatba írt cikkünket, amiért természetesen nem jár vállveregetés, hiszen bárki, aki kicsit is követi a céggel kapcsolatos eseményeket, hozzánk hasonlóan előre láthatta ezt.TOP10 sztori Ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés