A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánca máris 15 Tesla-kamiont rendelt

2017. november 18. 12:45    
nyomtatás
 
A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánca, az amerikai Wal-Mart máris bejelentette, hogy előrendeltek 15 darabot a Tesla pénteken bemutatott elektromos kamionjából.

Kereskedés Tesla-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!


A vállalat elárulta, az amerikai operációjuknál 5, míg a WalMart Kanadánál 10 teherautó állhat majd munkába. A kiskereskedelmi lánc flottája jelenleg 6000 kamionból áll az Egyesült Államokban, vagyis a 15 darabos előrendelés egyáltalán nem tűnik túl nagy vállalásnak.

A Wal-Mart közleményében jelezte, izgatottak amiatt, hogy az elsők között próbálhatják majd ki a Tesla elektromos kamionját. És hisznek abban, hogy meg tudják majd tanulni azt, hogyan illeszthetik bele az új technológiát az ellátási láncukba, illetve hogyan segítheti őket a jövőben a hosszú távú fenntarthatósági céljaik elérésében.

Magyarul, flotta szinten szeretnék csökkenteni a károsanyag-kibocsátásukat és ezért adnának egy esélyt pár darab Tesla-kamionnak a bizonyításra.

Arról egyébként, hogy mit tud majd az ígéretek szerint a Tesla elektromos kamionja, amely 2019 előtt biztosan nem jelenik meg majd a tömeggyártásban, az alábbi cikkünkben írtunk részletesen.

(MarketWatch)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium