Előfizetői tartalom

Akkorát villantott a Renault, mint még soha - És elárulták, mi lehet idén a titkos fegyverük

Portfolio
Nem véletlenül döntött úgy a Renault igazgatósága, hogy újabb négy évvel meghosszabbítja Carlos Ghosn vezérigazgatói szerződését, irányítása alatt ugyanis valósággal szárnyal a francia autógyártó. A most közzétett éves beszámolóból kiderült, hogy az árbevétel és az üzemi profit területén is rekord eredményt ért el a vállalat. A jövő is biztató, a menedzsment szerint az új Dusterrel idén is nagyot guríthatnak csoportszinten.

Erős évet zárt a Renault, a francia autógyártó 3,76 millió járművet értékesített globálisan, amely 8,5 százalékos növekedést jelentett 2016-hoz képest. Az eladások növekedéséhez az összes régió érdemben hozzájárult, a gyártó legnagyobb piacán, Európában, 1,91 millió autó fogyott, amely 5,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi értéket. A Renault 58,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés