Előfizetői tartalom

Az egyik legnagyobb Tesla-fan szép csendben bedobta a törülközőt

Portfolio
A Goldman Sachs után a Morgan Stanley is bejelentette, hogy nem követik tovább a Tesla részvényét, így a jövőben nem fogalmaznak meg azzal kapcsolatban ajánlást és célárat sem. Az ügy azért is érdekes, mert a Morgan Stanley vezető elemzője, Adam Jonas mindig nagyon optimista volt a cég jövőjével kapcsolatban és ennek elemzéseikben is hangot adott.

Múlt héten jelentette be a Goldman Sachs, hogy felfüggeszti a Tesla követését, amelynek eredményeként sem ajánlást, sem pedig célárat nem fognak megfogalmazni a vállalat papírjaival kapcsolatban. A lépésre azért került sor, mert a Goldman Sachs tanácsokkal látja el a Tesla menedzsmentjét a vállalat tőzsdéről történő esetleges kivezetésével kapcsolatban. Hasonló lépésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés