Előfizetői tartalom

Bejutottunk a Porsche titkos szentélyébe, ahol a Tesla ellenfele, a Taycan készül

A Porschénak kétség kívül nagyon fut a szekere, sorra dőlnek a korábbi csúcsok az autóeladásokban, miközben az iparágban kimagaslónak számító profitabilitás mellett működik a vállalat. A gond csak az, hogy ezt az idilli állapotot és úgy alapjában véve a Porsche-mítoszt, az iparágban javában zajló átalakulás fenyegeti. Egy olyan időszakban, amikor a döntéshozók is egyre szigorúbb elvárásokat fogalmaznak meg az autógyártókkal szemben. A lecke tehát alaposan fel van adva, tisztában vannak ezzel a németek is, akik az elmúlt évek hírverése után meghívtak minket Németországba, hogy elmondják, mire is készülnek első körben az elektromobilitás és a digitalizáció területén.

Hiába megy a szekér, nem dőlhetnek hátra a németekEszméletlen, mennyire szalad a Porsche szekere, csúcsot döntöttek az autóeladásokban, rekord szinten a vállalat árbevétele, üzemi eredménye és a profitabilitása. Csak a rend kedvéért, tavaly több mint 246 ezer autót adtak el világszerte, amelynek köszönhetően az árbevétel 23,5 milliárd euróra ugrott, míg az üzemi nyereség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés