Előfizetői tartalom

Elárulta a győri Audi, mivel gurítanának nagyot

Portfolio
Az Audi Hungaria stabil eredményekkel zárta fennállásának 25. jubileumi évét: közel 2 millió motort és 100 ezer autót gyártottak Győrben, az árbevétel pedig megközelítette a 7,4 milliárd eurót 2018-ban. A jövő szempontjából fontos, hogy az idei évben indul a második SUV modell, az Audi Q3 Sportback sorozatgyártása, amely tovább erősítheti a magyar gyárat.

A 2018-as jubileumi évünkben fontos mérföldköveket értünk el. Az elektromos meghajtások gyártásának elindításával fennállásunk 25. évében megérkezett az elektromobilitás az Audi Hungariához. Szintén az elmúlt évben vette kezdetét az első győri SUV, az Audi Q3 sorozatgyártása. Mindkét projekt szilárd alapot teremt az Audi Hungaria jövőjének biztosításához - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés