Előfizetői tartalom

Esernyő helyett

Hámor Iván
A hétköznapok során sokan csak akkor ülnek autóba, ha az időjárási körülmények alakulása miatt ez a kényelmesebb, szárazabb megoldás a számukra. Jellemzően tavasszal és ősszel fordulnak elő olyan esős időszakok, amikor a hőmérséklet már nem olyan kellemetlen, mint télen, de az utakon vastagon áll a víz. Erre jelent jó megoldást a Uniroyal új esőgumija.

Az autóversenyzőkön kívül szinte senki nem gondol arra, hogy a különböző aszfalthőmérsékletnek, vagy csapadékmennyiségnek megfelelő gumit válasszon magának a pillanatnyi - napi - helyzettől függően, és nem is túl életszerű, hogy 3-4 garnitúrát tároljon magának az ember a garázsban, ha egyáltalán rendelkezik azzal. Épp elég a téli és nyári abroncsokat is elhelyezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés