Előfizetői tartalom

Így működnek a szupertraffipaxok

Portfolio
Néhány héttel ezelőtt már az utolsó kivitelezési munkálatokat is befejezték annál a 365 fix telepítésű közlekedésbiztonsági ellenőrzőpontnál, melyek működése 2016-fog megkezdődni. Az Európai Unió 14,5 milliárd forintos támogatásával kiépült Véda elnevezésű rendszer nem csak az abszolút gyorshajtók bírságolására lesz alkalmas.

Mint azt az orazágos rendőr-főkapitány helyettese, Halmosi Zsolt elmondta, a rendszer 160 mobil sebességmérőt, valamint az ország egész területén 365 fixtelepítésű komplex közlekedésellenőrző pontot (KKEP) foglal magában 134 útszakaszon. A rendszer működésének bemutatására készítettek egy videót is: Az eszközöket 2016 elejétől infokommunikációs vizsgálatnak vetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés