Előfizetői tartalom

Kikeltek magukból az autógyártók

Portfolio
A Hyundai bejelentette, újra kell gondolnia, hány autót is gyártson az Egyesült Államokban azt követően, hogy Donald Trump amerikai elnök csütörtökön közölte, importvámot vetnek ki az acélra és az alumíniumra. Más autógyártók is hangot adtak nemtetszésüknek, az intézkedés hatására ugyanis megnőhet a gyártás költsége, amely az árak emelkedéséhez és a járművek iránti kereslet visszaeséséhez vezethet.

Portfolio-MAGE Járműipar 2018 A járműipar legnagyobb jövőbeli kihívásairól is szó lesz a Portfolio-MAGE Járműipar 2018 áprilisi konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Donald Trump amerikai elnök csütörtökön jelentette be, hogy a jövő héten 25 százalékos importvámot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés