Előfizetői tartalom

Lakatlan sziget - Lexus RX 450h

Hámor Iván
Európában - azon belül pedig Magyarországon különösen - sokáig az RX-nek köszönhette a Lexus a népszerűségét, ez volt a márka húzómodellje, de tavaly leszorította kisebb testvére, az NX. Több mint kétszer annyi fogyott belőle, mint a modellváltáson áteső RX-ből. Hogy milyen lett az új, erre kereste a választ a Portfolio.

A Lexusok megjelenésére sokáig a visszafogottság volt a jellemző, de a legújabb változataik már egészen más hatást keltenek. Éles vonalak és törések, első ránézésre meghökkentő motívumok rejlenek a sziluetten belül. Hogy ezek a megoldások kinek, mennyire tetszenek, erősen szubjektív, de az biztos, a formatervezők sok - kisebb és nagyobb - trükköt is bevetettek az RX esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés